Monteringsanvisninger og måltaging

monteringsanvisning
Monteringsanvisning

Garasjeporter

monteringsanvisning
Monteringsanvisning

Portåpner

Montering av garasjeporter

Viktig å huske på! Når du mottar porter eller dører, må du kontrollere at det ikke er defekter eller mangler på produktene. 


Eventuell reklamasjon må skje før overflatebehandling eller montering starter og senest 8 dager etter at produktet ble mottatt. Stålportene er ferdig overflatebehandlet fra fabrikken.

Vedlikehold


For at porten skal holde seg pen, bør den jevnlig vaskes og gjerne bones. Det reduserer også mulighetene for skader i malingen og høyner portens levetid. Skader hør grunnes og males over med egnet maling. Kontakt forhandler. Skruer og muttere bør kontrolleres og evt. trekkes til. Smør hengsler og hjullagre med olje. Skinnene kan smøres med et tynt oljelag. Vaierhjul med slitte lagre og fjærer og vaiere med skader må skiftes.

NB!


Det kan oppstå alvorlige personskader og skader på materiell, dersom du ikke sikrer porten godt og utviser stor forsiktighet ved montering eller justering av fjærer, vaiere eller vaierhjul. Forsøk aldri å justere eller å løsne vaiere og fjærer når porten er i lukket eller halvåpen stilling. Kontakt en fagmann dersom du ikke er sikker på hvordan arbeidet skal gjøres.
monteringimg1
malport
Ved bakmontert torsjonsfjærer D mål: 16 cm.
Spesial beslag D mål: 9 cm. Kontakt forhandler
MONTERINGSANVISNINGER OG MÅLTAGING

Garasjeporter

Monteringsanvisning
Deltegning
Bakmontert

Montering av Portåpnere

Viktig å huske på! Når du mottar portåpneren og eventuelle deler, må du kontrollere at det ikke er defekter eller mangler på produktene. 

Teknisk informasjon


Edlandsåpneren har en manipulasjonssikker 868 Mhz fjernstyring, selvjusterende kraftbegrensning med lagring av data i mikroprosessorstyringen, nødutkobling ved strømbrudd, flatkabelsystem for rask montasje, strømsparekobling for minimalt energiforbruk (kun 4 watt i stillstand) og ekstra elektronisk hevestyring ved lukket port.

I tillegg til disse standardfunksjonene kan man kjøpe diverse ekstrautstyr, som blant annet nøkkelbryter som monteres på garasjeveggen, nødutløser, håndsender, impulsbryter og trådløse kodetastaturer.

Sikkerhet


Det er likevel ikke bare ren ”bedagelighet” som taler for å installere en Edlandsåpner. Et annet og særdeles vektig argument er sikkerhetsaspektet. Når Edlandsåpneren er montert på garasjeporten din, er porten låst. Og dersom noen forsøker å bryte opp porten, låser motoren i portåpneren seg. Dermed lar ikke porten seg åpne, og de ubudne gjestene må dra med uforrettet sak.

Edlandsportens automatiske portåpnere bidrar altså både til økt komfort og sikkerhet, og burde være et selvsagt tilskudd til en hver garasjeport.

Edlandsåpneren behandler din port med varsomhet. Du unngår hardhendt behandling som kan forekomme når du selv må lukke og åpne porten og har liten tid. Edlandsåpneren forlenger levetid på porten med varsom behandling.
MONTERINGSANVISNINGER

PORTÅPNERE

Edlandsåpneren 150
Kodetastatur til edlandsåpneren 150
Edlandsåpneren 260 / 270/  280 Bi-Link
Edlandsåpneren 360 / 370 /  380 Bi-Link
Digital 526 Kodetastatur
MONTERINGSANVISNINGER TIL UTGÅTTE MODELLER

PORTÅPNERE (UTGÅTTE MODELLER)

Kodetastatur: Command 231
 
Kodetastatur: command 222 (Multibit)
Edlandsåpneren 260 (Multibit)
Kodetastatur: command 231 (Multibit)
Edlandsåpneren 360/370/380 (Multibit)
Edlandsåpneren (Starmatic)