Brannskyveport NDS SD 60/90/120 EI₂

FireSlidingDoor

Den modulære konstruerte brannskyveporten fra Next Door Systems er fullt sertifisert og testet i henhold til EN standard.


Det 92 mm tykke dørbladet består av en solid brannresistent kjerne på begge sider utført med flate galvaniserte stålplat er. Veggen er forseglet ved hjelp av labyrint profiler og brannhemmende strimler. Vekten på dørbladet er ca. 50 kg/ m². En buffer, limet magnet og skinndeksel er en del av standardversjonen av en skyveport. Døren kommer i RAL 7035 som standard. For e n liten ekstra kostnad kan døren også leveres med en RAL 5010, 9002, 9006, 9010, 9016 farge. Andre RAL-farger hører også til de tilgjengelige alternativene for skyveporter. Skyveporten kan utstyres med en gangdør inne i dørbladet og med 2 dørblader med en størrelse opptil 18 meter bred.
 
  • Modul bygd av 1010mm paneler
  • Brannsikker EI₂60ogEI₂120 minutter
  • Testet i henhold til NEN-EN1634-1
  • Gangdør i skyvedør er mulig
Installasjonstegning
NDS SD 60 EI₂
Fire-sliding-door-NDS-SD-60-90-120-EI-7-03
Fire-sliding-door-NDS-SD-60-90-120-EI-4
Brannskyveport
NDS SD 60/90/120 EI₂
FUNKSJONALITET
Den brannskyveporten er helt relevant for brann romoppdeling. På grunn av den begrensede plassen som skyveporter trenger er de brukt mye innendørs ved brannverns krav.

AVENDENELIGHET
Å brannsikre innendørs områder som består av store haller, industribygg, brann og eksplosjonsfarlige områder, kontorbygg og kjøpesentre.

STANDARDER
Testet i henhold til NEN-EN 1634-1 Sertifisering EI₂60 and EI₂120 minutter.

UTSEENDE
Det 92mm tykke dørbladet består av en massiv brannhemmende kjerne, på begge sider utført med en flat sendizimir galvanisert platekledning. Veggtetningen skjer ved hjelp av labyrint profiler og svellende strimler. Vekten av portbladet er ca. 50 kg / m².

BEVEGELSESSYSTEM
Ved hjelp av overdimensjonerte vogner hengt på et galvanisert stål rørskinne. På grunn av lav-friksjons stålvogner og skinner er det enkelt å betjene døren. For å beskytte røret og skinnene, leveres døren med et deksel for skinnene som standard. Døren kan leveres i enten en venstre eller høyre skyve versjon eller er levert i en 2-blad versjon.

BEHANDLING
Dørbladet er ferdig i RAL 7035 som standard. Andre materialer er ferdig i galvanisert stål.

OPERSAJON
Skyveporten holdes åpen av en 24V elektromagnet og lukkes mekanisk ved hjelp av en motvekt. Manuell drit er mulig ved hjelp av det integrerte håndtaket.

GANGDØR
Skyveporten er sertifisert med en gangdør inne i dørbladet. Gangdøren er utført med standard portbeslag og en Dorma dørlukker. Eventuelt kan døren utføres med anti-panikk beslag og kjørebøyle.

DIMENSJONER
Bredde opp til 16 meter, høyde opp til 4.5 meter. Dørblad tykkelse er 92 mm.

VEKT
Dørbladets vekt er ca. 50 kg per m².