Brannsikker rulleport NDS RD 90 EW

WP_001334-1024x768

NDS RD 90EW brannsikker rulleporten er en solid, pålitelig, holdbar og meget effektiv port med en brannresistens på 90 minutter.


Rulleporten er sværtgodt egnet for lukking av store industribygg, brann og eksplosjonsfarlige miljøer, kontorbygg og kjøpesentre. Koblet til et branndeteksjonssystem lukkes rulleporten automatisk etter branndeteksjon. Den spesielle flamm esperren forhindrer at flamm er kom m er gjennom. Porten er laget for daglig bruk. Som standard leveres i galvanisert stål. E ventuelt er porten tilgjengelig i alle RAL farger som er ønsket. Skreddersydd for enhver situasjon.
 
  • Brannsikkerhet for daglig bruk
  • Brannhemmende opptil 90 minutter
  • Innbruddsikker
  • Testet i henhold til NEN 6069 og NEN-EN1634-1
Installasjonstegning
NDS RD 90 EW
Fire-roller-shutter-AFS-EI-60-8
Brannsikker rulleport
NDS RD 90 EW
FUNKSJONALITET
Brannsikker rulleport, også egnet for daglig bruk, som lukking av vindu og veggåpninger. Den høye kvaliteten med en isolerende kjerne og spesielle flammefelle sikrer en utmerket brannsikker tetting.

AVENDELIGHET
Brannsikre store områder og industribygg, brann og eksplosjonsfarlige områder, kontorbygg og kjøpesentre.

STANDARDER
Testet i henhold til NEN 6069 og NEN-EN 1634-1 Sertifisering 90 minutter

UTSEENDE
Den rullende armeringen er sammensatt av kaldvalset, sendzimir galvanisert stål med dobbeltvegget rulleport profiler 100x22 mm med en veggtykkelse på 1,0 mm. Disse dobbeltvegg profilene er fylt med isolerende materialer av høy kvalitet. Profilene er over hele lengden dreibart koblet med hverandre. Veggtetning mot flammer som kommer gjennom ved hjelp av labyrint-profiler.

BEVEGELSESSYSTEM
Bevegelsessystemet er sammensatt av to galvaniserte stålkonsoller hvor røret er montert og beskyttelsen ruller over.

BEHANDLING
Den brannsikre rulleporten leveres i sendzimir galvaniserte stålplater. Eventuelt kan dekslet og skinnene komme i alle RAL farger.

BRUK
Rulleporten er drevet av en 230V eller 400V motor og lukkes elektrisk som standard. Den kan eventuelt leveres med en FailSafe 400v motor eller reservebatteri.

OPERASJON
Rulleporten er utstyrt med en trykknapp med opp / ned brytere som standard. Kontrollboksen kan kobles til alle brann- eller røykdeteksjonssystemer eller kan utstyres med frittstående røykvarslere. Alle typer av styresystemer kan anvendes ved daglig bruk.

DIMENSJONER
Bredde opp til 12,000 mm, høyde opp til 8,000 mm. Dørblad tykkelse 22 mm.

VEKT
Beskyttelsens vekt er ca. 32 kg per m². Totalvekt er avhengig av størrelsen og spesifikasjoner på rulleporten.