Brannport NDS LD-30/60/120 EI

FireSwingDoors01

LD - 120 brannport tilbyr en meget høy grad av brannmotstand og er svært egnet for brannsikker lukking av vindu og veggåpninger.


Portener egnet for normal daglig bruk. Portenholdes åpen ved hjelp av et elektromagnetisk system. I tilfelle brann sørger brannvarslingsanlegget forat portenlukkes automatisk via dørlukkeren. Porten er ferdig med RAL 7035 farge som standard, for en liten ekstra kostnad kan porten komme i alle mulige RAL-farger. Next Door Systems har i enhver situasjon en egnet brannsikker port tilgjengelig.
 
  • Brannsikker 60EI₁og120minutterEI₂
  • Testeti henhold til NEN-EN1634-1
  • Tilgjengelig i både enfløyetog tofløyetversjon
  • Også sertifisert med glass og gitter
  • Også egnet forPGS15områder(60EI₁)
Installasjonstegning
NDS LD-60 EI
Fire-swing-door-NDS-LD-30-60-120-EI-8
Fire-swing-door-NDS-LD-30-60-120-EI-7
Brannport
NDS LD-30/60/120 EI
FUNKSJONALITET
En brannport som er brukbar og anvendelig som vanlig svingdør/slagportfor daglig bruk.

ANVENDELIGHET
Å brannsikre områder hvor brann romoppdeling er nødvendig. For eksempel i kontorbygninger, fabrikker, næringsmiddelindustri områder, landbruks områder og PGS15 mellomrom.

STANDARDER
30 minutter - EI₁ - enfløyet / EI₂ tofløyet
60 minutter - EI₁ - enfløyet / EI₂ tofløyet
120 minutter - EI₁ - enfløyet / EI₂ tofløyet

UTSEENDE
Den tofløyet portenbestår av 0.8 mm tykt galvanisert stål. Kjerne består av brannsikkert materiale.Levering som standard med Z-ramme på 1.25 mm tykt galvanisert stål. Som standard leveres portenmed et plastikkhåndtak/sveiv med en ståldag og natt lås med europrofilsylinder.

BEHANDLING
Dørbladene og karmen er ferdige i fargen RAL 7035. For en liten avgift kan portenleveres i RAL farger. Eventuelt kan porten også leveres i rustfritt stål.

OPERASJON
Som standard leveres med et håndtak/sveiv eller eventuelt med en rask utgivelse. Portenkan holdes i en åpen stilling ved hjelp en magnet. I tilfelle branndeteksjon av branndeteksjonssystem lukker porten seg automatisk.

DIMENSJONER
Ved forespørsel,avhengig av type og versjon av porten.

VEKT
Enkel 30 minutter ca. 20 kg/m².
Enkel 60 minutter ca. 22 kg/m².
Enkel 120 minutter ca. 42 kg/m²